038 - 33 14 790

Welkom bij Van Pijkeren Auto's

Wie een gebruikte auto zoekt moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de auto én de aanbieder. Van Pijkeren Auto's in IJsselmuiden, regio Kampen en Zwolle, is uw betrouwbare leverancier voor personenauto's en nieuwe en jonge gebruikte bedrijfswagens. Ook kunt u bij ons terecht voor, pick-up's en 4x4's. U vindt bij ons een dagelijks wisselende voorraad en ruim aanbod van bekende merken. Standaard is Financial Lease mogelijk!.
Bekijk onze voorraad ›

Zoek uw occasion

Van Pijkeren Auto's biedt u een ruime keuze uit bedrijfswagens, personenauto's, pick-up's en 4X4 in diverse prijsklassen.

Contact

Van Pijkeren Auto's
Kleiland 4
8271 RV IJsselmuiden
T.: 038 - 33 14 790
Bekijk onze personenauto's ›
Bekijk onze bedrijfswagens ›
Direct contact ›

Een selectie uit onze voorraad

 

Van Pijkeren Auto's IJsselmuiden – De nummer 1 van Oost Nederland
Uw personenauto en bedrijfswagen partner van Oost Nederland. Van Pijkeren Auto's IJsselmuiden is de service specialist voor de regio IJsselmuiden en wijde omgeving. 

Woont of werkt u in IJselmuiden of in de regio Kampen en Zwolle? Dan biedt Van Pijkeren Auto's IJsselmuiden u een centrale locatie voor onderhoud, reparatie en service aan uw personenauto of bedrijfswagen. Van Pijkeren Auto's IJsselmuiden voorziet in al uw wensen.

Van Pijkeren Auto's IJselmuiden is de specialist in nieuwe en jong gebruikte personenauto's en bedrijfswagens van Oost Nederland.

GESPECIALISEERD IN NIEUW EN JONG GEBRUIKTE (BEDRIJFS)AUTO'S